Nederland

   
Home Nieuws Contact Diensten Downloads Over Innofix
Innofix diensten

Kelderdichting
Luchtdicht bouwen
Betoninjectie / Betonreparatie
Voegenband lassen vulkaniseren
MontageBedrijfsbrochure

PDF 1.5 MBnieuws | Luchtdicht bouwen met CS ex- en interieurfolie 13

Luchtdicht bouwen met CS ex- en interieurfolie

2011-05-30, Hakron Nunspeet B.V.

Wordt met name toegepast aan de buitenzijde bij kozijnen, buitengevelisolatie, betonnaden en voegen.


CS exterieurfolie (1e foto)
Nieuw in ons productengamma is CS exterieurfolie. Dit is een dichtingsfolie op basis van gesponnen vlies en polypropyleen. Het is wind- en slagregendicht en dampopen, voor afvoer van condensatievocht naar buiten. Wordt met name toegepast aan de buitenzijde bij kozijnen, buitengevelisolatie, betonnaden en voegen.


 CS interieurfolie (2e foto)
Naast de genoemde folie voor de buitenzijde is er ook een folie voor de binnenzijde leverbaar. Ook deze folie is op basis van gesponnen vlies en polypropyleen. Het is wind- en slagregendicht. Verschil met de exterieurvariant is dat deze folie dampdicht is. Wordt met name toegepast aan de binnenzijde bij kozijnen, buitengevelisolatie, betonnaden en voegen. De folie voorkomt indringen van water en waterdamp. Door de opvallende rode kleur ziet u direct dat u met de interieurvariant te maken heeft.
 
cs interieurfolie


 Leveringsvormen
Standaard worden zowel CS interieurfolie als CS exterieurfolie geleverd met een butyltape (breedte 20 mm, dikte 1,5 mm) aan één zijde en dubbelzijdige kleefband (breedte 20 mm) aan de andere zijde. Beide op dezelfde zijde van de folie. Op aanvraag is het mogelijk de folie bijvoorbeeld te leveren zonder belijming, met één strook belijming of twee stroken butyltape. Standaardbreedte is 300, 500 en 750 mm, op aanvraag leverbaar in alle breedtes van 100 mm tot 1500 mm, oplopend met 10 mm. Bij zeer poreuze ondergronden wordt het gebruik van een primer geadviseerd.

Voorbeelden van toepassing CS ex- en interieurfolie treft u aan op diverse Hakron-bouwdetails.
 Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Vacatures

Geen vacatures.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek